top of page

Lotte

167876496_2899215796991096_8431773742115577865_n.jpg

Hallo!

Mijn naam is Lotte Verwerft

 

Mijn leven staat in het teken van gezondheid en bewegen. Daarom geef ik de voorkeur aan een gezonde actieve voedings- en levensstijl die ik graag met iedereen wil delen. Mensen vooruit helpen is mijn passie en het motiveert mij enorm als ik zie dat iemand met een grote glimlach en vol goede moed de consultatie buiten stapt. SAMEN stappen in een traject dat volledig op jouw levensstijl wordt afgestemd. Dat is mijn doel! Nu ben ik meer dan ooit gemotiveerd om mensen te begeleiden naar een betere versie van zichzelf. Daarin staat voeding centraal, maar ook het gevoel van jezelf gezond voelen zonder te moeten letten op strikte beperkingen in het eetpatroon. Het moet tenslotte haalbaar én leefbaar blijven.

Opleiding en werkervaring

Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd als diëtiste. Daarnaast heb ik ook mijn postgraduaat als diabeteseducator behaald. Beide diploma’s behaalde ik aan de Thomas More Hogeschool. Momenteel ben ik aan het werk als zelfstandige diëtiste op verschillende locaties in de Kempen. Mijn stage heb ik o.a. gelopen in het Sint-Franciscus ziekenhuis in Heusden-Zolder. Als eerste job ben ik aan de slag gegaan als kwaliteitscoördinator in de voedingsindustrie, maar al snel merkte ik dat ik liever een 1 op 1 – begeleiding geef. Als erkend diëtiste heb ik een persoonlijk RIZIV- nummer (diëtiste – diabeteseducator). Daarnaast volg ik op regelmatige basis bijscholingen om steeds up-to-date te blijven met de laatste voedingstrends! Binnenkort rond ik mijn opleiding rond sportvoeding af.

Daarnaast geef ik ook sessies in het kader van bedrijfsbegeleiding. Zit je als werkgever zelf met een gezondheidsproject? Dan kan je mij hier ook gerust over aanspreken.

Contact

Tel: 0498/47 13 66

bottom of page