Tel.: 0472/38 56 17

Erkenningsnummer: 932117036

Hallo, mijn naam is Lien Van der Auwera. Ik ben klinisch psychologe en daarbovenop oplossingsgericht psychotherapeute in opleiding. Ik begeleid jongvolwassenen, volwassenen en ouderen via individuele psychotherapie, relatie- en gezinstherapie en/of groepstherapie. De thema's die aan bod komen tijdens onze gesprekken worden aangebracht door jou. Jij weet immers het best wat er speelt in jouw leven. Van daaruit ga ik graag samen op weg in de richting van jouw doelstellingen. 

Opleiding en werkervaring

Ik studeerde klinische en gezondheidspsychologie, optie volwassenen aan de KU Leuven. Tijdens mijn masterstage deed ik gedurende 8 maanden ervaring op binnen de afdelingen Opname-eenheid 2 (Open opname) en Behandeleenheid 2 (Angst en Depressie) in het OPZ te Geel. Verder kreeg ik de kans om als jobstudent aan de slag te gaan binnen dagkliniek 't Poorthuis (OPZ Geel).

 

Na mijn studies werkte ik zes maanden bij psychosociaal revalidatiecentrum Route 11 in Turnhout. Daarna ging ik aan de slag op de afdeling Cadenza 6 binnen het Multiversum, campus Alexianen te Boechout. Sinds november 2018 werk ik halftijds op de afdeling Behandeleenheid 2 in het OPZ te Geel. De kennis en ervaringen die ik opdeed/-doe binnen deze verschillende settings integreer ik nu om zo zorg op maat te kunnen bieden. 

 

Tot slot ben ik de oplossingsgerichte psychotherapieopleiding gestart aan het Korzybski-instituut te Antwerpen/Brugge.

Contact

Tel.: 0472/38 56 17

Vanaf 2020 ben ik werkzaam in de praktijk op volgende momenten: 

Woensdagen tussen 13.30u en 20u

Donderdagen tussen 13.30u en 20u

© 2017 Praktijk in Turnhout