Psycholoog 

Psychotherapie 

Individuele gesprekken

Tijdens individuele begeleidingen gaan we samen in gesprek over de thema's die jij belangrijk vindt. Nadat we de tijd genomen hebben om met elkaar kennis te maken, formuleren we samen doelstellingen. Van hieruit bekijken we dan hoe we hier samen naartoe werken. De gesprekken kunnen mogelijks ondersteund worden door bepaalde oefeningen wanneer dit zinvol lijkt.

Koppeltherapie

Gaat het wat moeilijker in jullie relatie of zitten jullie met gezamenlijke vragen/problemen over een bepaald thema? Dan is koppeltherapie misschien iets voor jullie. Ook wanneer je partner te maken krijgt met psychische en/of fysieke moeilijkheden kan koppeltherapie er mogelijk voor zorgen dat deze zaken bespreekbaar worden. 

Gezinstherapie

Sommige gebeurtenissen hebben een grote inpakt op je gehele gezin. Zijn er dagdagelijkse bezigheden die jullie hierdoor plots anders doen? Is het lastig om deze vragen en/of problemen onderling te bespreken? Zoek je naar manieren om bepaalde thema's op een kindvriendelijke manier uit te leggen? Zijn er vragen die jij wel eens aan mama of papa wil stellen, maar je weet niet goed hoe? Kom dan eens met het gehele gezin langs zodat we allemaal samen jullie bezorgdheden kunnen bekijken. 

Diagnostiek

Soms zijn er handelingen die niet meer goed lukken in je dagdagelijkse leven, ook al probeer je nog zo hard. De onduidelijkheid over waarom dit niet meer lukt, kan erg frustrerend zijn voor jezelf en je omgeving.  Mogelijk is het dan helpend om een diagnostisch onderzoek te laten uitvoeren. Hiermee proberen we verheldering en verklaring te bekomen van jou klachten en moeilijkheden wat dan een aanknopingspunt kan vormen voor jou verdere behandeling.

Ons aanbod bestaat uit:

- Intellegentietesten (zowel voor kinderen, als volwassenen)

- Neuropsychologische testen

- Persoonlijkheidsonderzoeken

Tarieven

Individuele therapie
Koppeltherapie
Gezinstherapie 
Psychodiagnostiek
60 min.
60 min.
60 min.
€50
€50
€50
 
Therapievorm
Duur
Kostprijs
Afhankelijk van de testen

Via sommige ziekenfondsen is gedeeltelijke terugbetaling mogelijk. Informeer hiervoor bij je ziekenfonds. Wij brengen dan graag de nodige documenten in orde. 

© 2017 Praktijk in Turnhout