Voedings- en dieetadvies

Hulpvragen

Bij onze diëtisten kan je terecht voor:

- gezonde voeding

- overgewicht

- ondergewicht

- (preventie) hart- en vaatziekten

- hoge bloeddruk

- verhoogd cholesterolgehalte

- voeding bij zwangerschap en lactatie

- vegetarische en veganistische voeding

- FODMAP

- emo-eten

- …

 

Staat jouw hulpvraag niet in het lijstje? Contacteer mij met jouw vraag!

Consultaties

Eerste consult 

Tijdens de eerste consultatie willen we jou voornamelijk leren kennen en jouw levensstijl achterhalen. Dit doen we door je te vragen wat je dagelijks eet en drinkt, maar ook wat je doet en hoe je je voelt. Er wordt een lichaamsanalyse uitgevoerd door het meten van jouw lengte, gewicht en het bepalen van jouw lichaamssamenstelling(o.a. spier- en vetmassa). Hierna gaan we met jouw gegevens aan de slag om een aangepast en persoonlijk advies op te stellen dat kan helpen om beter en gezonder te leven.

Tweede consult 

Tijdens de tweede consultatie gaan we na wat er al goed gegaan is en wat er misschien nog moeilijk verloopt. Hierbij bespreken we ook je persoonlijke advies en dagschema. Tijdens deze consultatie is er ook ruimte voor eventuele vragen en zullen we opnieuw een lichaamsanalyse uitvoeren.

Opvolg consult 

De opvolgconsultatie(s) dienen voornamelijk om na te gaan wat er al heel goed gaat en wat er nog moeilijk blijft. Hier zoeken we samen oplossingen voor. Ook zal jouw gewichtsevolutie opgevolgd worden en zullen we telkens opnieuw een lichaamsanalyse uitvoeren. Tijdens de opvolging kunnen we jou helpen door handige tips te geven, je te begeleiden en te steunen in moeilijke situaties. Verder gaan we je ook helpen met het correct lezen en interpreteren van etiketten en informatie op de verpakkingen van verschillende voedingsmiddelen.

Tarieven

Eerste consult 

Tweede consult


Opvolg consult
60 min.

60 min.

30 min.
€51

€51

 €26

 
Therapievorm
Duur
Kostprijs