top of page

Voedings- en dieetadvies

Hulpvragen

Bij onze diëtiste kan je terecht voor:

- gezonde voeding

- overgewicht

- ondergewicht

- (preventie) hart- en vaatziekten

- hoge bloeddruk

- verhoogd cholesterolgehalte

- voeding bij zwangerschap en lactatie

- vegetarische en veganistische voeding

- FODMAP

- recreatieve sporters

- …

 

Staat jouw hulpvraag niet in het lijstje? Contacteer ons met jouw vraag!

Consultaties

Eerste consult 

Tijdens de eerste consultatie wil ik jou voornamelijk leren kennen en jouw levensstijl achterhalen. Dit doe ik door je te vragen wat je dagelijks eet en drinkt, maar ook wat je doet en hoe je je voelt. Er wordt (indien gewenst) een lichaamsanalyse uitgevoerd door het meten van jouw lengte, gewicht en het bepalen van jouw lichaamssamenstelling (o.a. spier- en vetmassa). Hierna ga ik met jouw gegevens aan de slag om een aangepast en persoonlijk advies op te stellen dat kan helpen om beter en gezonder te leven.

Tweede consult 

Tijdens de tweede consultatie gaan we jouw eetpatroon evalueren en personaliseren. Ik geef je meer informatie over essentiële voedingsonderwerpen, helemaal op jouw maat. Er wordt voldoende tijd voorzien om een antwoord te geven op al jouw vragen.   

Opvolg consult 

De opvolgconsultatie(s) dienen voornamelijk om na te gaan wat er al heel goed gaat en wat er nog moeilijk blijft. Hier zoeken we samen oplossingen voor. Ook zal jouw gewichtsevolutie (indien van toepassing) opgevolgd worden en zal er telkens opnieuw een lichaamsanalyse uitvoeren. Tijdens de opvolging kan ik jou helpen door handige tips te geven, je te begeleiden en te steunen in moeilijke situaties. Verder ga ik je ook helpen met het correct lezen en interpreteren van etiketten en informatie op de verpakkingen van verschillende voedingsmiddelen.

Tarieven

Eerste consult 

Tweede consult


Opvolg consult
60 min.

45 min.


30 min.
€56

€41


 €26

 
Therapievorm
Duur
Kostprijs
bottom of page