Voedings- en dieetadvies

Hulpvragen

Bij mij kan u terecht voor:

- gezonde voeding

- overgewicht

- ondergewicht

- (preventie) hart- en vaatziekten

- hoge bloeddruk

- verhoogd cholesterolgehalte

- voeding bij zwangerschap en lactatie

- vegetarische en veganistische voeding

- emo-eten

- …

 

Staat jouw hulpvraag niet in het lijstje? Contacteer mij met jouw vraag!

Consultaties

Eerste consult 

Tijdens de eerste consultatie wil ik jou voornamelijk leren kennen en jouw levensstijl achterhalen. Dit doe ik door je te vragen wat je dagelijks eet, drinkt, doet en voelt. Ook zal ik een lichaamsanalyse uitvoeren door het meten van jouw middelomtrek, lengte, gewicht en het bepalen van jouw lichaamssamenstelling(spier- en vetmassa). Hierna ga ik met jouw gegevens aan de slag om een aangepast, persoonlijk dagschema op te stellen dat je kan helpen om beter en gezonder te eten.

Tweede consult 

Tijdens de tweede consultatie gaan we na wat er al goed gegaan is en wat er misschien moeilijker verloopt. Hierbij bespreken we ook je persoonlijke advies en dagschema. Tijdens deze consultatie is er ook ruimte voor eventuele vragen en zal ik opnieuw een lichaamsanalyse uitvoeren.

Opvolg consult 

De opvolgconsultatie(s) dienen voornamelijk om na te gaan wat er al heel goed gaat en wat er nog moeilijk blijft, hier zoeken we samen oplossingen voor. Ook zal jouw gewichtsevolutie opgevolgd worden en zullen we telkens opnieuw een lichaamsanalyse uitvoeren. Tijdens de opvolging kan ik jou helpen door handige tips te geven, je te begeleiden en te steunen in moeilijke situaties. Verder kan ik jou ook helpen met het correct lezen en interpreteren van etiketten en informatie op de verpakkingen van verschillende voedingsmiddelen.

Tarieven

Eerste consult 
Tweede consult 
Opvolg consult
60 min.
60 min.
30 min.
€50
 €50
 €25
Therapievorm
Duur
Kostprijs